Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua

Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului / Greva ar putea continua

Vasile Petrariu, sindicalistul de la STB, care a declanșat greva ce a dus la blocarea transportului public în Capitală în cursul zilei de joi, a respins în emisiunea moderată de Nadia Ciurlin acuzațiile că protestul este motivat politic, în sprijinul Gabrielei Firea. Asta deși este consilier general PSD și un apropiat al fostului primar general:

„Nu se pune problema absolut deloc că conflictul care a avut loc la STB SA are vreo legătură. Sunt niște speculații pe care primarul general le-a făcut pentru a deturna atenția și pentru a-și masca incapacitatea de a găsi soluții, a dat-o în politică. Noi nu facem politică la STB SA. Singura politică pe care o fac este interesul membrilor pe care îi reprezint. Restul sunt speculații.

Trebuie să fim copii să credem vreodată că eu mi-aș fi permis să discut treaba aceasta  cu doamna Firea. Nu am mai vorbit de luni de zile. Este exclus asemenea speculație ieftina a unui primar care este incapabil să gestioneze ceva”, a spus sindicalistul.

Acesta respinge că face politică în afara Consiliului General: „Nu mă înspăimântă amenințările pe care le proliferează acest domn. Nu este capabil să gestioneze…

Politica o fac în Consiliul General.  Fiecare poate să facă ce speculație dorește. Eu știu că salariații sunt nemulțumiți, au ajuns la capătul răbdării”.

Vasile Petrariu mai spune că nu a primit deciia Tribunalului București privind suspendarea grevei.

„Eu nu știu care este treaba, am fost la Tribunal, nu am primit absolut nimic, niciun document din care să rezulte că noi avem o vină”.

Acesta a precizat că nu știe dacă angajații STB își vor relua activitatea vineri.

Urmăriți B1TV.ro și pe