Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)

Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor - de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)

Sorin Grindeanu (PSD), ministrul Transporturilor, a declarat că tocmai a aflat că de 13 ani se lucrează la Centura Tecuci. „Zici că e centura Parisului”, a remarcat ministrul. Grindeanu a spus, din nou, că vor fi folosite drone pentru supravegherea şantierelor.

Sorin Grindeanu, despre lucrările la Centura Tecuci

„Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor. Recunosc, nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci. Am înţeles că este un record absolut”, a declarat Sorin Grindeanu aflat, sâmbătă, la Galați.

Ministrul Transporturilor a precizat apoi că termenul de finalizare e mai 2022.

„E ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului…”, a mai spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu a vizitat și șantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Ministrul a declarat că podul trebuie să fie dat în circulație până la finalul anului viitor, conform contractului.

Sorin Grindeanu vrea drone pentru supravegherea șantierelor

Grindeanu a repetat apoi că vrea drone pentru supravegherea șantierelor, iar fiecare român să poată vedea pe site-ul Ministerului Transporturilor cum evoluează lucrările. De altfel, acesta a avansat ideea când încă nici nu ajunsese ministru.

„Vă mai asigur că una dintre primele măsuri pe care le voi lua când va veni bugetul e să vadă toţi românii, nu doar Grindeanu sau secretarii de stat, cum merg şantierele. Ăsta e un lucru care se face simplu cu drone care să transmită live pe site-ul Ministerului Transporturilor tot ce se întâmplă pe şantierele aflate în lucru. E unul dintre primele lucruri pe care le voi face”, a afirmat Sorin Grindeanu, pe 24 noiembrie.

Ultima oră
00:12 - Cannabisul ar putea vindeca pacienții de Covid. Cercetătorii mai au nevoie doar de studii clinice asupra tratamentului
00:04 - Jens Stoltenberg (NATO), apel la dezescaladare: E un moment critic pentru securitatea euroatlantică / Rusia ar trebui să se abțină de la activități maligne împotriva Aliaților și să își retragă forțele din Ucraina, Georgia și Republica Moldova
23:58 - Cum arată orașul din România în care poți cumpăra blocuri cu 49.000 de euro bucata. 13 imobile de câte 4 etaje, scoase la vânzare (GALERIE FOTO)
23:56 - Rădăuți: Doi elevi, înjunghiați de un coleg după un scandal / Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore
23:43 - Drapelul Ucrainei și cel al NATO, proiectate în Georgia pe o clădire a Rusiei (FOTO)
23:42 - Israelul va începe vaccinarea cu a patra doză Pfizer. Toți cetățenii între 18 și 60 de ani sunt eligibili
23:27 - Gabriel Zetea: Putem să renunțăm temporar la liberalizarea pieței de energie și să revenim la un preț reglementat. Societățile comerciale românești se pregătesc închidă din cauza facturilor (VIDEO)
23:16 - Chef Foa, reacție furibundă la adresa unei concurent. A răbufnit când a văzut ce s-a întâmplat în platou  
23:13 - Un bătrân în vârstă de 91 de ani a murit în timp ce a vrut să evadeze din azil. „Își dorea să fie liber”
23:08 - Reacția ministrului britanic al Apărării, după ce Germania a anunțat că oferă Ucrainei 5.000 de căști militare în loc de arme: Nu judecăm, trimitem noi