Ștefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sector 6: „Ce mă îngrijorează pe mine este bătaia de joc la adresa oamenilor, la adresa vârstnicilor” (VIDEO)

Ștefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sector 6: „Ce mă îngrijorează pe mine este bătaia de joc la adresa oamenilor, la adresa vârstnicilor” (VIDEO)
FOTO: Facebook

Ștefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 6 a comentat marți seara, pe B1 TV, decizia Parlamentului de a majora pensiile cu 40%.

„Bătaia de joc la adresa pensionarilor este de ani de zile și fiecare Guvernul care s-a perindat pe la Parlament a promis majorări de pensii. Acest punct de pensie, de 40%, se știa foarte bine decând Guvernul PNL a preluat puterea.

Ei au promis că vor mării pensiile și nu s-au ținut de cuvânt. S-a mărit punctul de pensie cu 14%, clar Guvernul va ataca această lege la CCR, dar ce mă îngrijorează pe mine este bătaia de joc la adresa oamenilor, la adresa vârstnicilor, se face o „alba – neagra” cu vârstnicii și cred că nu este momentul ca dânșii, la vârsta lor, să primească această batjocoră.

Cred ca fiecare își vede interesul, cred că este o bătălie pe voturi astăzi, fiind campanie electorală și cred că PNL și PSD vor pierde voturi în această perioadă, pentru că de fiecare dată când au promis nu au fost în stare să se țină de cuvânt.”,a explicat Ștefan Plorescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 6, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)