Stelian Ion: O parte din cei care conduc probabil PNL își doresc o colaborare mai strânsă cu PSD, nu fățiș neapărat, că asta ar produce daune de imagine (VIDEO)

Stelian Ion: O parte din cei care conduc probabil PNL își doresc o colaborare mai strânsă cu PSD, nu fățiș neapărat, că asta ar produce daune de imagine (VIDEO)

Stelian Ion (USR PLUS), ministru al Justiției până a fost demis de premierul Florin Cîțu, a declarat că unii lideri din PNL își doresc o colaborare mai strânsă cu PSD, chiar dacă nu pe față, căci asta ar aduce prejudicii de imagine ambelor partide. Ion a mai afirmat că PNDL 3 (programul ”Anghel Saligny”), în forma de astăzi, e doar o continuare a primelor două PNDL-uri, deci foarte nociv pentru România.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Selectiv”, moderată de Dan Bucura pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Stelian Ion susține că unii lideri PNL își doresc refacerea USL

„Premierul Cîțu a avut la dispoziție multe variante și a ales-o pe cea mai proastă. Consultându-se sau nu, nu știm exact, dar a ales să arunce el, din păcate, coaliția în aer. A fost foarte clar că acel pretext invocat când a decis revocarea mea nu a stat în picioare, chestiunea legată de un așa-zis blocaj pe un proiect (PNDL 3) cu care USR PLUS nu a fost de acord, dar asta nu înseamna că avizul nu s-ar fi dat negativ la momentul la care ar fi venit toate documentele la Ministerul Justiției.

Privind retrospectiv acum, încerc să așez toate piesele de puzzle pe masă și să îmi dau seama dacă a fost ceva regizat. Cred că o dorință de reașezare a colaborărilor politice a existat și există. O parte dintre cei care conduc probabil PNL își doresc o colaborare mai strânsă cu PSD, nu fățiș neapărat, că asta ar produce daune de imagine.

Sunt membri și lideri care se înțeleg mai bine cu cei din PSD, au avut un proiect politic comun care a condus România ani de zile (USL). Am auzit sintagma asta ”cu USR nu te poți înțelege, nu negociază cum ar trebui”, în sens negativ adică.

Acest PNDL 3 vedeți că e un proiect aparent bun pentru România. În realitate, e foarte nociv, așa cum e el structurat acum, pentru că e o continuare a vechilor proiecte prin care s-au sifonat foarte mulț bani”, a declarat fostul ministru Stelian Ion, pentru B1 TV.