Theodor Paleologu, despre coaliția PSD-PNL: „Se înțeleg destul de bine. Este o simbioză firească. Sunt numiri scandaloase pe care le fac” (VIDEO)

Theodor Paleologu, despre coaliția PSD-PNL: Se înțeleg destul de bine. Este o simbioză firească. Sunt numiri scandaloase pe care le fac (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Theodor Paleologu a făcut vineri în emisiunea Politica zilei, moderată de Ioana Constantin o radiografie dură a coaliției de guvernare, criticând numirile pe care PNL și PSD le-au făcut până acum în funcții publice dar și faptul că președintele Iohannis pare să refuze asumarea unor obligații constituționale:

„Mulți sunt interșanjabili la PNL și PSD, seamănă foarte mult. Sunt unii oameni din PNL care la fel de bine ar putea să fie la PSD, sau chiar au fost la un moment dat. În fond, ei se înțeleg destul de bine. Este o simbioză firească. Sunt numiri scandaloase pe care le fac, absolut revoltătoare.

Lumea e mai puțin atentă poate la asta pentru că avem alte griji: criza economică, războiul din Ucraina și acești scelerați profită iar Iohannis e incapabil să își asume obligațiile constituționale, pentru că un președinte este totuși un arbitru, trebuie să mai atragă atenția guvernanților când mai depășesc anumite limite iar ăștia le depășesc mereu”, a spus Theodor Paleologu.

Acesta a atras atenția că recensământul a scos la iveală o adevărată catastrofă demografică:

„Avem un președinte care nu își face treaba, un guvern incompetent care recurge la suprataxare pentru că nu face față situației. Mult mai grav pe termen lung mi se pare un alt subiect, ce rezultă din ultimul recensământ: catastrofa demografică. Nici nu mai putem vorbi de declin. Poporul român vrea să dispară din istorie”, a mai spus Theodor Paleologu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:28 - Prețurile restaurantelor din Mamaia au explodat! Cu câți lei se vinde un singur mic la terasele din centrul stațiunii
16:23 - Scrisoarea deschisă a lui Igor Dodon, după ce mama sa a fost hărțuită: „Culmea conduitei lipsite de etică a reprezentanților organelor de drept”
16:16 - Vladimir Putin: Rusia e gata să-și înarmeze aliații din Africa, America Latină și Asia cu cele mai moderne tipuri de arme, folosite deja de mai multe ori în lupte reale
16:10 - Adrian Negrescu: Românii vor să meargă în vacanțe pe litoral, dar ai nevoie de infrastructură și de servicii. Oamenii vor să simtă că banii pe care îi dau la 3-4 stele se traduc în servicii de calitate (VIDEO)
16:08 - Efectele crizei din Rusia: moldovenii şi cetăţenii altor regiuni ex-sovietice părăsesc Rusia cu zecile de mii
15:53 - Vitali Klitschko spune că a fost amenințat de biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski: „Am fost și rămân ceățean al Ucrainei, nu am alte pașapoarte”
15:37 - Specialiştii militari de la ISW: Putin are două priorităţi în războiul deschis Ucrainei
15:26 - Liberala milionară de la Ministerul Digitalizării. Oana Babagiu are 11 locuințe, dintre care două în Spania, și e asociată la un coafor din Londra, promovat în țară de Ana-Maria Prodan. Legătura cu Rareș Bogdan
15:14 - (UPDATE) Războiul din Ucraina, 15 august: Zelensky i-a demis pe șefii departamentelor Serviciului de Securitate al Ucrainei(SBU) din regiunile Kiev, Lvov și Ternopol.
15:04 - Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep de la Toronto: „Nu am mai văzut niciodată o națiune care își susține atât de tare campioana, peste tot în lume”