Traian Băsescu, la Adevărul Live, în ultima săptămână de campanie – Emisiune completă (VIDEO)

Traian Băsescu, la Adevărul Live, în ultima săptămână de campanie - Emisiune completă (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Președintele Traian Băsescu a fost invitat marți, în cadrul emisiunii „Adevărul Live”, difuzată de B1 TV, pentru a dezbate scena politică cu doar câteva zile de primul tur al alegerilor prezidențiale.

Șeful statului a abordat mai multe teme, printre care problema ofițerului acoperit, incompatibilitatea candidatului ACL Klaus Iohannis, dosarul Microsoft sau cel al retocedărilor ilegale.

Traian Băsescu a spus că o susține pentru Cotroceni pe Elena Udrea din convingere și este important ca aceasta să obțină un procentaj acceptabil pentru consolidarea PMP-ului (Detalii AICI), adăugând că ACL-ul nu este de dreapta așa cum s-au declarat. (Detalii AICI)

Băsescu a vorbit și despre posibilitatea ca liderul PNL și candidatul la președinție al ACL, Klaus Iohannis, să fie declarat incompatibil după alegerile prezidențiale. (Detalii AICI)

Președintele a mai precizat că nu dorește să fie un jucător în campania electorală, adăugând însă că după data de 22 decembrie se va înscrie în PMP. (Detalii AICI)

Despre Victor Ponta, președintele a declarat că nu este un lucru rău faptul că a fost ofițer acoperit, însă reprezintă un risc pentru România ca el să devină șef al statului. (Detalii AICI)

Totodată, șeful statului a spus că nu recomandă viitorului președinte al țării să îl ia pe George Maior ca premier. (Detalii AICI)

Președintele Traian Băsescu a completat că trebuie oprite retrocedările ilegale (Detalii AICI), iar în ceea ce privește dosarul Microsoft, a menționat că l-a avut pe masă, însă nu deține date despre cifra pagubei. (Detalii AICI)

El a mai adăugat că Direcția Națională Anticorupție este o instituție liberă, care nu se lasă influențată de scena politică. (Detalii AICI)

Traian Băsescu, la Adevărul Live – emisiune completă