UDMR continuă să sfideze publicul. Antal Lorant, care a intrat în Parlament chiar când tatăl său a încheiat un șir lung de mandate, a refuzat să răspundă la întrebările lui Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir la „Bună, România” (VIDEO)

UDMR continuă să sfideze publicul. Antal Lorant, care a intrat în Parlament chiar când tatăl său a încheiat un șir lung de mandate, a refuzat să răspundă la întrebările lui Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir la „Bună, România” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Antal Lorant

Reprezentanții UDMR evită în continuare să se delimiteze de discursul rasist al premierului ungar Viktor Orban. Senatorul Antal Lorant a intrat în direct la „Bună, România!”, vineri, pe B1 TV, dar a refuzat să răspundă la întrebările pe care doreau să i le pună realizatorii emisiunii, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Cu această ocazie, Răzvan Zamfir a atras atenția că Antal Lorant a intrat în Parlamentul României în 2016, anul în care tatăl său își încheia un șir neîntrerupt de mandate ce începuse în anul 1992.

„Să știți că nu a apărut din senin, pentru că vorbim foarte mult de nepotismul din politica românească, dar aș vrea să vorbesc și despre nepotismul din politica românească de etnie maghiară. Domnul Antal Lorant, care își începe biografia romanțată spunând că tatăl său nu și-ar fi dorit să fie politician, totuși a luat această decizie, este fiul unui parlamentar UDMR care a fost în Parlamentul României din `92 până în 2016 fără întrerupere, înțelegi? Deci și el este băiatul cuiva. Din 2016 a intrat el în Parlament”, a spus Răzvan Zamfir.

Un episod similar a avut loc la „Politica Zilei”, când purtătoarea de cuvânt a UDMR a refuzat dialogul cu Ioana Constantin și a închis de două ori în direct.

UDMR sfidează în continuare publicul. Senatorul Antal Lorant a refuzat dialogul la „Bună, România!”

În ediția de vineri, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au făcut o nouă încercare a de intra în legătură cu senatorul UDMR Antal Lorant, care promisese că va da declarații joi, dar n-a mai răspuns.

„Este singurul care a avut curajul, la solicitările noastre, să dea un răspuns și să spună, „nu pot azi, astăzi este marți, nu pot azi”. Mâine puteți? „Nu, joi pot”. Joi l-am sunat, n-a răspuns și mă gândesc că poate l-am prins într-un moment prost, dar sigur astăzi dacă îl sunăm, vă dați seama, dacă omul a promis, sunt oameni de cuvânt, așa au fost argumentați de către cei de la PNL”, a spus Radu Buzăianu.

În cele din urmă, senatorul a răspuns și a intrat într-un dialog succint cu Răzvan Zamfir, fără să accepte totuși să răspundă la întrebările realizatorilor.

RZ: Bună seara, domnule senator!

AL: Bună seara!

RZ: Sunteți în direct pe postul B1 TV. Puteți dialoga cu noi?

AL: Nu sunt acum, nu pot să comentez…

RZ: Nu puteți?

AL: Nu!

RZ: Știți că v-am căutat în urmă cu trei zile și ne-ați spus că joi ne răspundeți oricăror întrebări.

AL: Probabil n-am putut.

RZ: Aveți câteva minute să discutăm despre o chestiune…

AL: Nu, nu! La revedere, seară bună!

RZ: Păi de ce? N-aveți voie să vorbiți, domnule Antal?

„Vedeți? Ăștia sunt oamenii care fac legi în România, niște oameni ținuți în lesă de… aș fi vrut să spun stăpânii lor, dar am să spun superiorii lor”, a fost reacția lui Răzvan Zamfir.

„Omul ăsta nu a fost arogant mai devreme cu noi doi, că el nu vorbește cu noi doi la o masă aici, că nu suntem undeva în Centrul Vechi și l-am oprit, și l-am rugat, domnule, hai să ne explicați și nouă! Noi suntem aici reprezentanți ai publicului din România, ai dumneavoastră”, a spus și Radu Buzăianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe