Unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de mandat la Primăria Capitalei (FOTO)

Unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de mandat la Primăria Capitalei (FOTO)
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan a fost învestit, joi, în funcția de Primar General al Capitalei. El a venit la ceremonia de învestitură cu mașina personală, pe care a lăsat-o într-o parcare publică situată cam la 10 minute de mers pe jos de Primărie. Dan a plătit civilizat taxa de parcare.

Bogdan Jitea a surprins momentul, apoi a postat imaginea pe Facebook.

„În drumul de întoarcere de la plimbarea cu Ulise prin Cișmigiu, dau pe Schitul Măgureanu de Nicușor care își plătea conștiincios locul de parcare înainte de jurământul pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Multă baftă, Nicușor Dan!”, a scris Bogdan Jitea, în mesajul atașat fotografiei.

Sursă Foto: Bogdan Jitea / Facebook

Nicușor Dan: Sunt așa multe energii în București, că nu putem să nu reușim

Nicușor Dan este, de joi, Primarul General al Capitalei. El a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, candidând ca independent, cu susține PNL și USR-PLUS.

„Bucureștiul are un potențial uriaș, oameni care au performant în mediul privat, în zona artistică și culturală, în mediul academic. Sunt așa multe energii în orașul ăsta, că nu putem să nu reușim. Ceea ce vor face PMB și Primarul General va fi să fie partenerul acestor energii”, a declarat el, la ceremonia de învestitură.

Dan a mai susținut că locuitorii Capitalei trebuie să aibă puțină răbdare deoarece problemele cu care se confruntă sunt foarte mari și nu pot fi rezolvate rapid.

„Pe termen foarte scurt, cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt niște problele grave și urgente cu care ne confruntăm. Suntem într-o criză sanitară, avem o criză a termoficării și avem o criză finainciară la nivelul municipalității. Răbdare și le vom rezolva!”, a mai afirmat noul Primar General al Capitalei.

Ultima oră
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis
17:46 - Ursula von der Leyen a vizitat Spitalul Universitar împreună cu premierul Florin Cîțu și cu președintele Iohannis