Vasile Blaga: Colegiul Director Național al PDL se va reuni pentru a lua măsurile care se impun

Vasile Blaga: Colegiul Director Național al PDL se va reuni pentru a lua măsurile care se impun
Foto: evz.ro

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că partidul va organiza o reuniune a Colegiului Director Național pentru a lua măsurile care se impun în actuala situație politică, arată Mediafax.

Am convocat pentru luni, la ora 11:00, printr-o dispoziţie de preşedinte al partidului, Colegiul Director Naţional Extraordinar tocmai pentru a lua toate măsurile care se impun în situaţia dată„, a spus Blaga.

Blaga a declarat, miercuri, că PDL „este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii” şi a făcut un apel „solemn” adresat UDMR, UNPR şi grupului minorităţilor „să se trezească” şi să nu participe la acte de banditism politic.
       
Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, la ora 19.05, de la Parlament, solicitarea privind suspendarea sa din funcţie, anunţă Preşedinţia, care nu precizează dacă şeful statului va participa la şedinţa Camerelor reunite pe tema suspendării sale.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)