Victor Ponta: Nu pot s-o numesc pe Mona Pivniceru cu forța. Dacă nu vrea, fac altă propunere

Victor Ponta: Nu pot s-o numesc pe Mona Pivniceru cu forța. Dacă nu vrea, fac altă propunere

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, vizavi de scandalul Mona Pivniceru, că dacă judecătoarea Mona Pivniceru, propusă pentru șefia Ministerului Justiției, nu va mai dori să ocupe această funcție, atunci va face o altă numire din moment ce nu-și poate impune dorințele.

Șeful Guvernului și-a început declarațiile fiind extrem de acid la adresa a două televiziuni, România TV și B1 TV.

Se vede că ești de la RTV. Ești agitat ca toți cei de la RTV. Băneuiesc că aveți alte mici scandaluri, chestiuni pe care dacă știu le comentez, dacă nu, nu le comentez până nu mă informez. Ce s-a mai întâmplat la RTV? Acuma RTV este cu toate cancanurile„, a spus Ponta.

După ce în prealabil a spus că va comenta știrile apărute, în momentul unei întrebări puse de reporterul B1, premierul i-a reproșat acestuia că nu este comentator de meserie și a anunțat că dacă Mona Pivniceru nu-și va mai dori mandatul de la Justiție va face o altă numire.

B1 mereu vă rog, eu nu sunt comentator de meserie, dacă aveți o întrebare. Dacă nu mai dorește să fie propusă, că nu pot s-o numesc cu forța, o să fac altă propunere după ce mă sfătuiesc cu Crin Antonescu„, a încheiat Victor Ponta.

Victor Ponta: N-o pot numi cu forța pe Mona Pivniceru

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22687').select();" id="embed_text_22687" />

Judecătoarea Mona Pivniceru ar putea refuza postul de ministru al Justiţiei, după ce în presă au apărut imagini cu ea urcând în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase. Pivniceru a anunţat iniţial că îşi va retrage demisia de la CSM, însă ulterior a revenit asupra afirmaţiilor, spunând că este bulversată şi că nu a luat încă o decizie.

Vezi AICI mai multe detalii despre scandalul Mona Pivniceru.