Virgil Popescu: Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți au trecut la PNL. Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, e de bun augur pentru români” (VIDEO)

Virgil Popescu: Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți au trecut la PNL. Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, e de bun augur pentru români” (VIDEO)
Sursa foto: Virgil Popescu / Facebook

Fostul ministru PNL Virgil Popescu a anunțat, joi, că peste 15 organizații ale AUR Mehedinți au trecut la PNL. El a mai afirmat că George Simion, președintele AUR, e o „trompetă putinistă” și că orice demascare a falsului patriotism promovat de acesta e de bun augur pentru români.

Virgil Popescu anunță transferul în PNL a mai multor organizații AUR

„Organizația PNL Mehedinți este de astăzi și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți.

Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, este de bun augur pentru români, pentru mehedințeni. Asta au făcut astăzi colegii care ni s-au alăturat: au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei.

Nu s-au lăsat intimidați de trompeta putinistă, George Simion, care a venit în județul Mehedinți să înfiereze cu mânie proletară decizia lor și pe PNL. Cei de la AUR au trădat patriotismul, pe români. Pentru că nu poate fi numit patriot cineva care este declarat indezirabil de frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova”, a transmis Virgil Popescu, într-o postare pe Facebook.

Acesta a mai precizat că el și colegii lui sunt pregătiți să facă o echipă și mai puternică și să câștige alegerile din județ.

Ce a spus Virgil Popescu despre comasarea alegerilor

Totodată, fostul ministru a explicat de ce comasarea alegerilor e o măsură democratică: „Cu această ocazie le-am transmis colegilor că cei de la AUR încearcă cu disperare să inducă ideea că procesul de comasare al alegerilor ar dăuna democrației. Este o falsă problemă! Din contră, cetățenii vor fi motivați să aleagă local și european, să integreze și apartenența la familia europeană. Cei de la AUR cred că fac asta pentru că Putin nu vrea alegeri comasate în România! Nu mai facem de mult ce vrea Moscova. Ne-au confiscat tezaurul și ni l-au trimis în loc pe George Simion. Nu avem nevoie de așa ceva”.

Anunțul a fost făcut la o zi după ce deputatul Dumitru Coarnă, proaspăt plecat din AUR cu tot cu organizația de Călărași pe care o conducea, a declarat pentru B1 TV că până în aprilie AUR va rămâne fără filiale în teritoriu, pentru că oamenii sau prins că e o păcăleală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - Poliţia Braşov a prins un şofer cu 275 km/h: „Vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune” (VIDEO)
23:27 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, despre mitingul fermierilor: „Au ieșit în stradă dar nu aveau revendicări” (VIDEO)
22:50 - Ministrul Agriculturii, acuzații grave la adresa fostului director APIA: „A făcut plăți către soția sa, care deține exploatație de teren agricol” / „A luat partea politică în brațe, a stat numai pe la televizor, toate hârtiile și toate mapele nu erau făcute”
22:14 - Nicușor Dan: „Încă 25 de luni, din momentul ăsta, vom plăti lunar 12 milioane de lei familiei Constanda”
21:48 - Nicușor Dan: „Pe PNRR, proiectele la care noi am putut să aplicăm au fost relativ restrânse”
21:21 - Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de un candidat comun PSD-PNL: „E neserios să faci un proiect pentru București în 2-3 luni” (VIDEO)
20:53 - Cătălin Predoiu anunță discuții cu ministrul italian de interne despre fugarii români: „Găsesc portiţe legale în legea italiană”
20:30 - Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Nu sunt traficant. Sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”
19:53 - Ion Iliescu vorbește de ziua sa despre glumele pe seama vârstei sale: ”Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima”
19:42 - Newsweek: Care sunt riscurile pentru sănătate ale consumului de lapte? Când te ajută, când îți face rău?