3 jucători de la FCSB, depistați cu COVID-19

3 jucători de la FCSB, depistați cu COVID-19
Edi Iordănescu a dezvăluit cum l-a şocat Gigi Becali.

Vești proaste pentru Edi Iordănescu. FCSB are încă trei jucători indisponibili, depistați pozitivi cu COVID-19. Fotbaliștii au fost confirmați cu SARS-COV-2 luni, după două zile de repaus.

La antrenamentele din această săptămână, Edi Iordănescu a apelat la mai mulți juniori, pentru a suplini absențele celor plecați la naționala de seniori și la tineret. Printre puștii care au făcut zilele acestea pasul la echipa mare, dar pe care Iordănescu Jr. nu se poate baza, depistați cu COVID, se numără portarii Toma Niga și Răzvan Udrea, respectiv fundașul David Petruț, potrivit GSP.

FCSB, la mare distanță de CFR Cluj, în Liga 1

În Liga 1, FCSB este pe locul 3 după 11 etape, cu 21 de puncte, la 1 punct în spatele celor de la Botoșani și la 9 în urma liderului autoritar, CFR Cluj. Fecesebiștii sunt la egalitate de puncte cu marea surpriză, FC Voluntari, locul 4. Etapa viitoare, pe 16 octombrie, FCSB va juca pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni, locul 11 din 16.

Pentru dubla cu Germania și Armenia, Mirel Rădoi i-a convocat de la FCSB pe: Andrei Vlad, Claudiu Keșeru și Andrei Cordea. La U21 au fost convocați de către Florin Bratu Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica.

Program. Meciurile naționalelor de fotbal ale României în octombrie

România U21 – Suedia U20 – Joi, 7 octombrie, ora 21:00

Germania – România – Vineri, 8 octombrie, ora 21:45

România U21 – Mexic U21 – Sâmbătă, 9 octombrie, ora 21:00

România – Armenia – Luni, 11 octombrie, ora 21:45