„ADN românesc”. Emma Răducanu s-a antrenat alături de o româncă înainte de Indian Wells (FOTO)

„ADN românesc”. Emma Răducanu s-a antrenat alături de o româncă înainte de Indian Wells (FOTO)
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Jo Becktold

Emma Răducanu (22 WTA) participă în premieră la turneul de la Indian Wells și beneficiază de un wild card din partea organizatorilor, astfel că va intra direct pe tabloul principal. Campioana en-titre a US Open a început deja antrenamentele în California, iar la sesiunea de duminică s-a pregătit alături de una dintre cele trei românce din Top 100 mondial.

Emma Răducanu s-a antrenat alături de Gabi Ruse înainte de Indian Wells

Britanica de origine româno-chineză s-a antrenat împreună cu Gabriela Ruse (92 WTA), conform fotografiei pe care a publicat-o duminică seară pe Instagram.

emma raducanu gabriela ruse
Foto: Instagram / Emma Răducanu

La rândul ei, Gabi Ruse a distribuit postarea, adăugând mesajul: „ADN românesc”

gabriela ruse emma raducanu
Foto: Instagram / Gabriela Ruse

Emma Răducanu va veni în România pentru Transylvania Open

Sportiva britanică a confirmat că va participa la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, care se va desfășura între 25 și 31 octombrie. Emma s-a arătat entuziasmată că va juca în fața fanilor români.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!”, a declarat Emma Răducanu, potrivit organizatorilor de la Transylvania Open.

Despre o posibilă confruntare cu Emma Răducanu a vorbit și cea mai titrată tenismenă a României, Simona Halep.

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut. Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. – la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a declarat Simona Halep, citată de Digisport.ro.

Simona Halep participă și ea la Indian Wells din California, turneu pe care l-a câștigat în anul 2015.