Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”

Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
Sursa foto: Facebook

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, a raportat Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Seismul a avut loc la ora locală 04.17 (01.17 GMT), la o adâncime de aproximativ 17,9 kilometri.

Ahmet Eyüp Türkaslan, al doilea portar al Malatyei, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia. Acesta a fost antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut.

Ahmet Eyüp Türkaslan a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia

„Vă rog, ajutați-mă! E sub dărâmături de 30 de ore. Nu văd niciun utilaj aici, nimeni nu poate fi scos de acolo”, spunea plângând soția sa, Kubra, într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Decesul lui Türkaslan a fost anunțat pe Twitter de fostul mare internațional turc Hakan Şükür, exilat în Statele Unite din cauza conflictului cu președintele țării, Recep Tayyip Erdoğan, : „Oh, dragul meu frate! Ahmet Eyüp, portarul Malatyei, a murit sub dărâmături. Dumnezeu să aibă milă de el! Mă doare când moare orice compatriot. Îmi pare atât de rău”.

Cum a reacționat Marius Șumudică, după ce a aflat de moartea fostului său jucător

„Nu există cuvinte… un băiat extraordinar. Culmea, un băiat care era din Gaziantep. Unde eu antrenasem. Îl întâlnesc la Malatyaspor şi ultimele clipe din viaţă le are la Malatya. Este incredibil ce se poate întâmpla. Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească. Dar e ceva… e un dezastru inimaginabil. Nu pot să-mi explic, nu-mi găsesc cuvintele şi durerea este foarte mare. Mai ales că mi-l aduc aminte foarte bine. Îl puneam să îmi aducă baclava de la Gaziantep.

Durere mare, atât în sufletul meu, cât şi al staff-ului. Eu în staff am şi un antrenor secund turc. Suntem şocaţi de tot ceea ce s-a întâmplat şi urmărim, ne uităm pe laptopuri pe canalele din Turcia şi suntem şocaţi. Revedem locuri pe unde noi ne plimbam, pe unde noi mergeam şi străzile sunt crăpate. Sunt clădiri căzute. Chiar locurile pe unde noi ne plimbam. Dumnezeu m-a avut în pază, a avut grijă de mine şi iată că m-a ferit şi nu am fost în aceste momente acolo. Poate avea loc o tragedie. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi condoleanţe familiei”, a spus Șumudică pentru as.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe