DEZVĂLUIRI DIN CULISE: Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre Simona Halep: „Lumea trebuie să știe ce persoană e”

DEZVĂLUIRI DIN CULISE: Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre Simona Halep: „Lumea trebuie să știe ce persoană e”

Antrenoarea Karolinei Pliskova, Rannae Stubbs a spus că a rămas impresionată de comportamentul Simonei, pe care a descris-o ca fiind „o persoană dulce, modestă și umilă”, după ce românca a ajutat-o să ajungă de la Montreal la Cincinnati, în vara acestui an, când se afla într-o criză de timp.

De asemenea, Rannae Stubbs a susținut că a rămas impresionată de modestia Simonei Halep, susținând că este „o persoană dulce și umilă”, potrivit ziare.com.

„Dumnezeule, dacă aș putea să aleg vreodată să comentez un meci, cu siguranță este cel în care joacă Simona Halep. Este pur și simplu fabuloasă. Dar nu este doar o jucătoare extraordinară, ci și o persoană pe măsură! M-a luat cu ea în avion într-un zbor de la Montreal la Cincinnati și este o persoană atât de dulce, atât de umilă! O persoană extraordinară, lumea trebuie să știe asta! Darren a întrebat-o ‘De ce ai luat-o pe Rannae la Cincinnati?’ Iar ea a spus că am luat-o pentru că este o persoană de treabă. Lumea nu știe astfel de lucruri de culise în general, dar e timpul să le afle. Simona este o persoană atât de bună cum rar găsești”, a spus Rennae Stubbs la Singapore.