S-a AFLAT! Cine o va antrena pe Simona Halep, după DESPĂRŢIREA de Darren Cahill. Nici MAREA sa RIVALĂ nu s-ar fi aşteptat la o asemenea variantă…

S-a AFLAT! Cine o va antrena pe Simona Halep, după DESPĂRŢIREA de Darren Cahill. Nici MAREA sa RIVALĂ nu s-ar fi aşteptat la o asemenea variantă...

Simona Halep a rămas fără antrenor, după decizia suprinzătoare a lui Darren Cahill.
Antrenorul australian a anunţat că este nevoit să renunţe la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial din motive familiale (Detalii AICI).

Alături de Cahill, Simona a reuşit cele mai bune performanţe din cariera ei, totul culminând anul acesta, când românca a reuşit să câştige primul ei trofeu de Grand Slam, la Roland Garros.

Potrivit libertatea.ro, există informații că sportiva noastră s-ar putea întoarce la colaborarea cu Andrei Pavel, cu care a mai lucrat anul trecut și care a reuşit în prezent să resusciteze cariera lui Marius Copil.

De asemenea, unele surse vorbesc despre faptul că Sven Groeneveld, 53 de ani, fost antrenor al Mariei Șarapova, de care s-a despărțit în martie, s-ar afla pe lista posibililor înlocuitori ai lui Darren Cahill.

Groeneveld a mai antrenat nume mari din tenisul mondial, printre acestea numărându-se Monica Seles, Arantxa Sanchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki, Tommy Haas sau Maria Șarapova.

În patru ani în care a fost antrenată de Groneveld, Șarapova a câștigat șapte titluri la simplu, inclusiv cel de la Roland Garros, din 2014, după o finală disputată chiar împotriva Simonei Halep.

Românca a mai fost antrenată, în cariera ei, de belgianul Wim Fissette, de Victor Ioniţă împreună cu Thomas Hogstedt, de Daniel Dobre și de Andrei Pavel.

Halep şi Cahill colaborează din 2015, însă parteneriatul full-time a fost semnat la începutul anului 2016.
Australianul era plătit de Simona cu 1 milion de euro pe an, plus procente din câștigurile româncei.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)