Antrenorul lui CSA Steaua, surprins printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova. Daniel Oprița: Nu văd nicio problemă

Antrenorul lui CSA Steaua, surprins printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova. Daniel Oprița: Nu văd nicio problemă
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul lui CSA Steaua București, Daniel Oprița, a fost observat printre persoanele care s-au adunat în fața Penitenciarului Rahova pentru a-l susține pe Cristian Popescu Piedone, condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul „Colectiv”, potrivit GSP.ro.

Antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Oprița, după ce a fost surprins printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova: „Nu văd nicio problemă”

Zeci de susținători ai primarului din Sectorul 5 s-au adunat joi în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde a fost dus Cristian Piedone după verdictul final din dosarul tragediei care a avut loc în clubul Colectiv din Capitală în 30 octombrie 2015. Printre aceștia a fost remarcat de reporterul GSP și Daniel Oprița, antrenorul divizionarei secunde CSA Steaua.

Contactat de ziar, Daniel Oprița a vorbit despre prezența sa în mulțime: „Nu văd nicio problemă. Suntem prieteni de familie cu domnul Piedone de mult timp”.

Curtea de Apel București a pronunțat joi sentința finală în dosarul „Colectiv”, un verdict care a presupus preponderent pedepse mai reduse comparativ cu cele pe care le dicta Tribunalul București în decembrie 2019.

Patronii clubului au primit și ei pedepse cu executare: Costin Mincu – 8 ani de închisoare; Paul Gancea – 6 ani şi 4 luni; Alin George Anastescu –  11 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

La rândul lor, pirotehniştii Marian Moise şi Viorel Zaharia au fost condamnaţi la câte 6 ani şi 10 luni. Totodată, Cristian Mihai Niţă, directorul firmei de artificii, a primit 2 ani şi 6 luni, în timp ce Antonina Radu, pompier al ISU Bucureşti, a primit 8 ani şi 6 luni. Nu în ultimul rând, pompierul George Matei a fost condamnat și la 8 ani şi 8 luni de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe