Anunț de ultimă oră din partea FCSB. Noul antrenor urmează să fie prezentat zilele următoare: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

Anunț de ultimă oră din partea FCSB. Noul antrenor urmează să fie prezentat zilele următoare: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”
Sursa foto: Facebook / FCSB

FCSB nu mai are antrenor principal, după demisia lui Leo Strizu. În prezent, echipa nu îl are nici pe Mihai Pintilii, întrucât a fost suspendat pentru 4 etape. Conducerea clubului a anunțat că un nou tehnician urmează să fie numit în câteva zile.

FCSB va avea un antrenor străin. Acesta va fi numit în câteva zile

FCSB va avea parte un antrenor străin care deține Licența Pro. Echipa va prezenta noul tehnician zilele viitoare.

Staff-ul echipei s-a reorientat imediat, după plecarea lui Strizu de la conducere. FCSB a decis aducerea unui om care să fie mai apropiat de echipă și care să îl susțină mai mult pe Mihai Pintilii, scrie eurosport.ro.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul.

Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoică, potrivit gsp.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)