Anunţul pe care l-a făcut Simona Halep la doar 2 zile de la cununia cu Toni Iuruc

Anunţul pe care l-a făcut Simona Halep la doar 2 zile de la cununia cu Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc, în timpul cununiei civile / Foto; colaj Instagram / Simona Halep

La doar două zile de la cununia cu Toni Iuruc, Simona Halep și-a dorit să transmită un anunț important în mediul online. Sportiva a postat totul pe contul său de Instagram, iar fanii nu au ezitat și i-au transmis imediat mesaje de felicitări.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, pe plajă la Mamaia, iar petrecerea a avut loc în cunoscut local Fratelli.

Fostul numărul unu mondial și afaceristul din Constanța și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, cu un decor parcă desprins din basme.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, anunț important la doar două zile de la cununie

Sportiva a împărtășit imagini noi fanilor internauți, în care se poate vedea decorul de poveste de care s-a bucurat cuplul la cununie, dar și la petrecere.

Simona s-a declarat mulțumită de modul în care a decurs evenimentul, dar și de serviciile ce i-au fost puse la dispoziție pentru realizarea nunții anului.

„Mulțumesc pentru o seară minunată și pentru un decor de poveste”, a scris Halep pe Instagram, etichetând persoanele cărora le este recunoscătoare.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Cine este Nicu Bocancea, cel care a realizat decorul de basm de la cununia Simonei

Nicu Bocancea este master florist internațional și este omul care a gândit decorul parcă rupt din basme pe care Simona Halep l-a avut la nuntă.

Atât în timpul ceremoniei, cât și la petrecere, Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat de un decor de vis bazat pe crini și trandafiri albi, dar și pe o podea tip oblindă, pe care cei doi căsătoriți au pășit când și-au unit destinele.

Mai mult decât atât, au fost utilizate zeci de mii de beculețe, prin care s-a realizat un tunel feeric, pe care invitații l-au folosit pentru a intra la cununie.

Decorul a mai fost bazat și pe zeci de copaci înalți de trei metri, care au reprezentat o importantă pată de culoare la locație.

„Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri”, a declarat floristul Nicu Bocancea, potrivit Libertatea.

Simona Halep și Toni Iuruc, cununie civilă la Mamaia cu 300 de persane și meniu exclusivist

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele într-o cununie civilă ce a avut loc la Mamaia. Vergil Chițac, primarul din Constanța, a fost cel care i-a cununat civil pe cei doi îndrăgostiți.

Petrecerea a avut loc la un club de fițe din Mamaia, iar nașii au fost afaceristul Dani Caramihai și soția acestuia.

Caramihai este unul dintre proprietarii clubului de fițe din Mamaia, unde va avea loc petrecerea Simonei și a viitorului ei soț. Alături de frații Liviu și Mihai Popescu și de Nicu Mărgeanu, Dani Caramihai a înființat businessul cu o investiție de 170.000 de euro.

Simona și Toni Iuruc au ales un meniu aparte pentru nunta ce a avut loc pe 15 septembrie. Nu au lipsit fructele de mare, peștele, friptura, delicatesele precum rață cu mango, foie gras, tartar de vită cu cipsuri din cartofi și tartar de ton cu biscuiți, scoici San Jaques cu sos de unt și citrice.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Urmăriți B1TV.ro și pe