ASA Târgu Mureș a învins cu 1-0 în deplasarea de la Ploiești contra “lupilor galbeni”

ASA Târgu Mureș a învins cu 1-0 în deplasarea de la Ploiești contra “lupilor galbeni”
Foto:libertatea.ro

Asa Târgu Mureș a încheiat anul cu o victorie în deplasarea de la Ploiești, câștigând cu 1-0, în etapa a-23-a, din Liga 1, informează Gazeta Sporturilor.

Din cauza problemelor de la club, „lupii galbeni” nu se mai regăsesc și au pierdut iar, de data aceasta pe teren propriu cu ardelenii de la Târgu Mureș.

Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 4 de Gorobsov din lovitură liberă.

Mureșenii nu au avut emoții, controlând tot jocul. Gazdele au rămas în nouă oameni după eliminările lui Moussa și Ropotan din minutele 70 și 74.

ASA Târgu Mureș încheie anul cu 35 de puncte, în timp ce ploieștenii sunt ultimii cu 8 puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:37 - Manevre militare comune ale SUA și Coreei de Sud, în replică la lansarea unei rachete nord-coreene
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană