Lionel Messi a obținut al şaselea Balon de Aur. Argentinianul l-a devansat pe Cristiano Ronaldo (VIDEO)

Lionel Messi a obținut al şaselea Balon de Aur. Argentinianul l-a devansat pe Cristiano Ronaldo (VIDEO)

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a obţinut, luni, cel de-al şaselea trofeu „Balonul de Aur” din carieră, fiind astfel clasificat cel mai bun jucător al anului.

Messi a obţinut premiul în ciuda faptului că anul acesta a câştigat doar titlul de campion al Spaniei, cu F.C. Barcelona. El a stabilit l-a devansat astfel pe jucătorul portughez Cristiano Ronaldo, care are cinci trofee „Balonul de Aur”.

Argentinianul, în vârstă de 32 de ani, a fost la concurenţă cu fundaşul olandez Virgil Van Dijk şi atacantul senegalez Sadio Mane, amândoi jucători de la FC Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor.

Decernarea premiului a avut loc în cadrul galei premiilor cu acelaşi nume, organizată de revista France Football la Teatrul Chatelet din Paris.

Clasament final:

  1. Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona)
  2. Virgil van Dijk (Olanda/Liverpool)
  3. Cristiano Ronaldo (Portugalia/Juventus Torino)
  4. Sadio Mane (Senegal/Liverpool)
  5. Mohamed Salah (Egipt/Liverpool)
  6. Kylian Mbappe (Franţa/PSG)
  7. Alisson Becker (Brazilia/Liverpool)
  8. Robert Lewandowski (Polonia/Bayern Munchen)
  9. Bernardo Silva (Portugalia/Manchester City)
  10. Riyad Mahrez (Algeria/Manchester City)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort