Bogdan Stelea a povestit cu umor despre bătaia cu Ionel Ganea din timpul unui cantonament

Bogdan Stelea a povestit cu umor despre bătaia cu Ionel Ganea din timpul unui cantonament
Captură Video - Gazeta Sporturilor / YouTube

Ionel Ganea(49 ani) și Bogdan Stelea(54 ani) s-au antrenat împreună la echipa națională între 1999 și 2005; în mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști s-a derulat un moment violent într-un cantonament al echipei naționale, de care „Arnold” și-a adus aminte într-un dialog pentru Orange Sport.

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura…eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a povestit Stelea pentru publicația amintită care menționează că tot în aceași zi conflictul s-a și stins până când apreciații sportivi au ajuns la vestiare.

Bogdan Stelea și Ionel Ganea, două valori ale sportului românesc

Bogdan Stelea, component al „Generației de Aur”, a bifat 91 de selecții pentru echipa naționalei României, pentru care a debutat în 1988.

La nivel de club, Stelea a jucat de-a lungul timpului la Dinamo București, Poli AEK, Mallorca, Standard Liege, Rapid București, Samsunspor, Steaua București, Salamanca, Akratitos, Oțelul Galați, Unirea Urziceni, FC Brașov.

Bogdan Stelea a fost instalat în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret la 20 august 2013, după ce Emil Săndoi şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu FRF, funcție din care a demisionat un an mai târziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”
15:06 - Adrian Negrescu, despre „taxa pe soare”: E ca un fel de bomboană pe colivă în sectorul energetic. Virgil Popescu s-a pierdut în declarații. De fiecare dată când a fost vorba de energie, au fost măsuri ezitante (VIDEO)
14:59 - Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro