Simona Halep, lăsată cu ochii-n soare? Presa din România anunţă că Boris Becker va face parte din staff-ul liderei WTA, germanul neagă orice colaborare

Simona Halep, lăsată cu ochii-n soare? Presa din România anunţă că Boris Becker va face parte din staff-ul liderei WTA, germanul neagă orice colaborare
Foto: Hepta.ro

UPDATE 14:18 Boris Becker a reacţionat după ce presa din România a scris că a fost cooptat în staff-ul Simonei Halep şi neagă că va colabora cu actuala lideră a clasamentului WTA.

„O apreciez mult pe Simona Halep, dar cu siguranţă nu voi fi antrenorul ei sau consultantul ei. Nu este absolut nimic, zero”, a declarat Becker, potrivit agenţiei germane SID citate de news.ro.

Fostul lider ATP a recunoscut că a fost recent în România la o petrecere dată de „mentorul şi prietenul” său, Ion Ţiriac.

-Ştirea iniţială-

Simona Halep pare să fi trecut de şocul încetării colaborării cu australianul Darren Cahill, cel alături de care a reuşit anul acesta să câştige primul trofeu de Grand Slam din cariera ei, la Roland Garros.

Acum, un nume nou își va face apariția în echipa liderei WTA. Fostul jucător impresariat de Ion Țiriac, germanul Boris Becker, va fi consilier, în timp ce Virginia Ruzici va rămâne manager.

Becker va primi 20.000 de euro pe lună, fie 10.000 de euro pe săptămână (adică pentru fiecare turneu la care va acorda sfaturi). Conexiunile s-au făcut la petrecerea dată recent la Stejarii Contru Club, proprietatea omului de afaceri Ion Ţiriac, anunţă libertatea.ro.

Se pare că acesta este modul lui Țiriac de a-l ajuta pe fostul său elev. Becker, 51 de ani, are mari probleme cu banii în prezent. A fost nevoit să renunțe la imunitatea diplomatică, iar acum, trofeele sale vor ajunge la licitație.

Becker a fost ultima oară antrenorul sârbului Novak Djokovic.

(Foto: Boris Becker / Sursa: Hepta.ro)

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00