Când se joacă şi cine transmite la TV meciul Simona Halep – Gabriela Ruse în optimile de finală de la Melbourne

Când se joacă şi cine transmite la TV meciul Simona Halep – Gabriela Ruse în optimile de finală de la Melbourne
Simona Halep / Foto: Transylvania Open

Simona Halep (locul 20 WTA) și Gabriela Ruse (87 WTA) se vor înfrunta în optimile de finală ale turneului Melbourne Summer Set 1. Meciul va fi transmis în România de Digi Sport 2, în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 03.30.

Halep și Ruse s-au mai înfruntat o singură dată în circuitul WTA, în 2021, la Transylvania Open, la Cluj, pe suprafață rapidă în sală. În primul tur, Simona Halep s-a impus rapid, scor 6-1, 6-2.

Învingătoarea o va întâlni pe câştigătoarea meciului Golubic – Kerkhove

Simona Halep a trecut de australianca Destanee Aiava (316 WTA – venită din calificări) în primul tur de la WTA Melbourne. Gabriela Ruse s-a calificat în al doilea tur în urma victoriei de marți contra Arinei Rodionova (152 WTA), 6-3, 6-2.

Învingătoarea din meciul Simona Halep – Gabriela Ruse va juca în sferturile de finală la Melbourne Summer Set 1 împotriva câștigătoarei partidei Viktorija Golubic (Elveția, 43 WTA) – Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda, 158 WTA).

După meciul Halep – Ruse, pe aceeași arenă are loc confruntarea dintre Naomi Osaka și belgianca Maryna Zanevska (82 WTA). Nipona este principala favorită a turneului Melbourne Summer Set 1, dotat cu premii în valoare de 239.500 de dolari.