Ce a făcut Robert Glință în calificările pentru semifinala de 200 m spate, de la Jocurile Olimpice

Ce a făcut Robert Glință în calificările pentru semifinala de 200 m spate, de la Jocurile Olimpice
Robert Glință / Foto: @robglinta (Facebook)

Robert Glință, unul dintre sportivii români cotați cu șanse la o medalie la Jocurile Olimpice, nu a reușit să se califice în semifinală, la proba de 200 m spate. Miercuri, Glință a încheiat pe locul al treilea în prima serie a calificărilor. Nu a fost suficient 1:59,18, pentru a se califica în runda următoare.

La general, timpul înregistrat de către Glință în calificări a fost al 26-lea. Doar 16 sportivi au mers în etapa următoare.

Cel mai bun timp l-a înregistrat înotătorul britanic Luke Greenbank (1:54,63), iar ultimul timp de calificare (1:57,83) l-a obținut canadianul Markus Thormeyer.

Robert Glință și Bianca Costea, eliminați în aceeași zi, la două probe

Bianca Costea, tânăra în vârstă de 16 ani, a debutat miercuri la proba de 100 m liber la feminin. A terminat pe locul 5, adică cu 56,35 de secunde, al 35-lea timp la general.

În seara de vineri, Costea va lua startul și la 50 m liber.

Cel mai bun rezultat al României în probele de înot de la Tokyo a fost obţinut de tânărul David Popovici (16 ani), care a ocupat locul 4 în proba de 200 m liber. El s-a calificat şi în finala probei de 100 m liber, care se va desfășura joi, la 05:37 (ora României).

Glință se poate mândri cu calificarea în finala olimpică de 100 de metri, unde a ocupat locul 8.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților