Ce mesaj a transmis Simona Halep după eliminarea din sferturile turneului de la Madrid

Ce mesaj a transmis Simona Halep după eliminarea din sferturile turneului de la Madrid
Ce mesaj a transmis Simona Halep după eliminarea din sferturile turneului de la Madrid. Sursa Foto: Instagram/@simonahalep

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a fost eliminată, miercuri, în sferturile turneului de la Madrid, fiind învinsă de Ons Jabeur (27 de ani, 10 WTA), scor 3-6, 2-6.

După prima competiție la care a fost antrenată de Patrick Mouratoglou, fosta lideră WTA a avut un mesaj pentru noua sa echipă.

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Madrid

„Prima mea săptămână împreună cu noua mea echipă şi deja abia aştept să vină multe altele. Mulţumesc Patrick Mouratoglou, Theo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier pentru că mă susţineţi indiferent ce se întâmplă”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Mouratoglou, mesaj de încurajare pentru Halep

Patrick Mouratoglou a ținut să le felicite pe Ons Jabeur și pe Simona Halep, dar și să anunțe că e entuziasmat de colaborarea cu sportiva din România.

„Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris Patrick Mouratoglou.

După Madrid, pentru Simona Halep urmează participarea la o altă competiție de categorie WTA 1000, cea de la Roma. Apoi, românca va juca la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, care se dispută între 22 mai și 5 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe