Ce scrie presa internațională după retragerea lui Ciprian Tătărușanu de la Naționala României

Ce scrie presa internațională după retragerea lui Ciprian Tătărușanu de la Naționala României
Ciprian Tătărușanu / Foto: FRF.ro, Alex Nicodim

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României printr-o scrisoare publicată de FRF. Rezerva de la AC Milan a declarat că este momentul să predea ștafetajucătorilor mai tineri.

Anunțul lui Tătărușanu a fost consemnat în presa internațională. Il Milanista, coordonat de Gazzetta dello Sport, a notat: „Tătărușanu își ia rămas bun de la naționala României. Portarul a făcut anunțul printr-o scrisoare publicată de FRF, în care Tătărușanu a explicat această decizie”.

De asemenea, și italienii Tuttomercatoweb a transmis informația despre jucătorul care are în CV două echipe italiene, Milan și Fiorentina: „Tătărușanu renunță la echipa națională. Portarul Milanului se retrage din naționala României după 73 de apariții adunate pe parcursul a 11 ani”.

Nici cei de la MilanNews24 nu au trecut cu vederea retragerea lui Tătărușanu de la naționala României. Astfel, au publicat emoționanta scrisoare pe site. „Tătărușanu se retrage de la națională: ‘E momentul să iau această decizie'”, au notat jurnaliștii italieni.

Cine l-ar putea înlocui pe Ciprian Tătărușanu în poarta naționalei României

Helmuth Duckadam s-a declarat surprins de decizia lui Ciprian Tătărușanu. „Eroul de la Sevilla” crede că portarul cu 73 de selecții vrea să se concentreze pe activitatea de la club mai degrabă.

Totodată, crede că există jucători care-l pot înlocui cu brio pe jucătorul de la Milan.

„Ar putea apăra acum Ionuț Radu, de la Inter, Andrei Vlad este de asemenea o variantă și ar mai fi Mihai Aioani, de la Târgoviște. Toți trei sunt portari de perspectivă, chiar dacă Aioani nu are experiență în Europa. Radu este rezervă la Inter, însă și Tătărușanu era considerat cel mai bun jucător de la echipa națională, chiar dacă în ultimii doi ani a fost rezervă”, a declarat Duckadam la DigiSport.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică