Cristi Chivu, atac dur la adresa lui Burleanu: E imoral ce a făcut/ Nu a produs nicio schimbare la FRF în mandatul său

Cristi Chivu, atac dur la adresa lui Burleanu: E imoral ce a făcut/ Nu a produs nicio schimbare la FRF în mandatul său

Fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, se implică în alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal şi lansează un atac dur la adresa actualului preşedinte Răzvan Burleanu pentru faptul că a folosit angajaţi ai federaţiei pentru a realiza anchete împotriva contracandidatului său, Ionuţ Lupescu.

„Dacă acei angajați erau în timpul liber, înseamnă că oricine de pe stradă poate intra în sediul Federației și să scotocească prin acte. Nu știu cum de niște oameni aflați în timpul liber au acces la arhiva Federației, iar celorlalți candidați li se refuză să cerceteze ce s-a întâmplat în ultimii patru ani” , a declarat, la Arad, Cristian Chivu.

Fostul căpitan al naţionalei l-a mai acuzat pe Răzvan Burleanu că a fost ales la preşedinţia FRF promiţând schimbări importante după cei 14 ani a lui Mircea Sandu în fruntea federaţiei, dar nu a făcut nimic.

„Răzvan Burleanu a promis o schimbare când a devenit președinte al Federației. Prin ceea ce face, demonstrează că nu a produs nicio schimbare”, a precizat Cristi Chivu.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației