Christoph Daum, negocieri avansate cu FRF. Reacţia lui Andrei Vochin: „Este de nivelul lui Lucescu!”

Christoph Daum, negocieri avansate cu FRF. Reacţia lui Andrei Vochin: „Este de nivelul lui Lucescu!”
Foto: t-online.de

Christoph Daum are şanse foarte mari să fie viitorul selecţioner al României. Neamţul în vârstă de 62 de ani se află în negocieri avansate cu FRF, potrivit prosport.ro.

Aceasta ar fi pentru prima dată în istorie când naţionala României va avea un selecţioner străin.

„Joi seară, la ora 18, va fi Comitetul Executiv. Vom avea o noapte lungă, pentru că până joi trebuie să le furnizăm membrilor Comitetului Executiv numele. […] Avem concurenţă grea, avem federaţii naţionale orientate spre acelaşi tehnician. Noi ştim că din punct de vedere financiar este greu să concurăm cu astfel de federaţii sau cluburi, dar avem şi alte atuuri. Nu banii sunt cei care vor decide în aceste negocieri", a explicat Andrei Vochin la Dolce Sport.

Invitat la Dolce Sport, Andrei Vochin nu a negat negocierile cu Daum, dar s-a ferit să dea un răspuns clar. Moderatorul emisiunii a întrebat dacă Daum este la nivelul lui Lucescu, iar Vochin a răspuns: "Da, mai puţin cupa europeană!", cu referire la Cupa UEFA pe care Lucescu a câştigat-o în 2009 cu Şahtior.

Cu toate acestea, nu toată lumea îl vede pe Christoph Daum potrivit pentru postul de selecţioner.

„Ce trofee a luat Daum? Lui îi place să tragă pe nas, haideţi să fim serioşi. Noi vorbim de certitudini. Din câte ştiu eu, domnul Daum n-a mai antrenat de ceva vreme", a declarat Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, cu referire la episodul în care Daum a fost acuzat că a prizat cocaină împreună cu prostituate.

Tags: