Cine e bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț (GALERIE FOTO)

Simona Halep, zâmbitoare și relaxată în plin scandal de dopaj

Simona Halep își revine ușor, ușor după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva e numai un zâmbet după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică, iar în weekend s-a răsfățat în compania unui tânăr.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Simona Halep, în compania lui Iulian Mitea

Halep l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe bucătarul Iulian Mitea, cunoscut din emisiunea-concurs ”Chefi la cuțite”. În 2017, el a făcut parte din echipa mov condusă de chef Scărlătescu, amintește ciao.ro.

De-a lungul timpului, Mitea a gătit pentru mai multe celebrități pentru Roman Abramovici sau Naomi Campbell. Părinții lui sunt din Constanța, orașul natal al Simonei Halep.

Halep a divorțat la niciun an de la cununia civilă

Amintim că Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la niciun an de când au făcut cununia civilă. În noiembrie, ei urmau să facă și cununia religioasă. 300 de persoane deja primiseră invitațiile, iar majoritatea serviciilor fuseseră deja plătite.

Ulterior, sportiva s-a operat la nas: „Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Cu această ocazie, am făcut și o intervenție plastică”.

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis abia în luna decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe