Clubul Dinamo scos la VÂNZARE: Ce se va întâmpla cu jucătorii

Clubul Dinamo scos la VÂNZARE: Ce se va întâmpla cu jucătorii

Vremuri grele pentru unul dintre cele mai îndrăgite cluburi sportve din România! Acționarul majoritar al FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat, luni seara, la postul Digi Sport, că intenționează să vândă clubul de fotbal, prețul pentru care este dispus să îl cedeze ridicându-se la 4 milioane de euro, scrie Agerpres.

"Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. (…) Prețul (n.r. — de vânzare) e unul modic, doar ca să luăm licența am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluție. (…) Vreau să îi ofer celui care vine posibilitatea de a face performanța. (…) Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane",a spus Negoiță într-o intervenție telefonică la postul citat.

Acesta a adăugat că nu va vinde jucătorii din lot în grup, dar a admis că există discuții cu alte cluburi pentru transferul jucătorilor Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu.

Omul de afaceri Ionuț Negoiță a devenit acționar la FC Dinamo în august 2012 când a preluat pachetul deținut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoiță a devenit acționar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziționat și procentele deținute de Nicolae Badea și Dragoș Săvulescu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe