Conferința susținută de familia Djokovic a avut un final abrupt. Întrebarea la care rudele lui Nole n-au vrut să răspundă (VIDEO)

Conferința susținută de familia Djokovic a avut un final abrupt. Întrebarea la care rudele lui Nole n-au vrut să răspundă (VIDEO)
Captură Video - The Guardian / YouTube

Novak Djokovic a obținut, luni, o victorie în instanță așa că, deocamdată, poate rămâne în Australia și chiar a început antrenamentele pentru Australian Open. A rămas, însă, cu o problemă de moralitate.

Djokovic, ignorant sau mincinos?

Tenismenul sârb a cerut să rămână în această țară și să joace, chiar dacă nu e vaccinat, pe motiv că a fost testat pozitiv cu coronavirus pe 16 decembrie 2021. Numai că fix în acea zi și în următoarea a participat la evenimente publice la care nimeni nu purta măscă.

Au apărut astfel speculațiile că Djokovic ori a mințit, ca să poată juca la Australian Open chiar dacă e nevaccinat, ori chiar a avut COVID și atunci a pus în pericol viețile oamenilor, mergând infectat la evenimente publice.

Cum s-a încheiat conferința susținută de familia Djokovic

Întrebați, luni, în legătură cu prezența lui la aceste evenimente, nici măcar membrii familiei sale nu au putut da un răspuns. Iar conferința s-a încheiat brusc.

Un jurnalist a întrebat cum de Nole a participat la diverse acțiuni publice deși, teoretic, era bolnav de COVID, moment în care fratele sportivului, Djordje, a pus brusc punct discuției.

Amintim că un judecător australian a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale a vizei de intrare în țară a tenismenului sârb, dar ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, poate să îi anuleze încă o dată viza lui Djokovic.

Ultima oră
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări
09:15 - Calendarul zilelor libere pentru 2022. Prima minivacanță din acest an are loc la finalul săptămânii  
09:13 - Tanczos Barna susține că primarii vor taxarea suplimentară a mașinilor second hand: „Există la nivelul autorităților locale o presiune uriașă la înmatriculări”
09:10 - Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Concurenta a părăsit competiția în lacrimi: „Traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă” (GALERIE FOTO)
09:01 - Varianta Omicron ar putea marca sfârșitul pandemiei de COVID-19 și trecerea la o fază endemică, spune Anthony Fauci, principalul epidemiolog al Casei Albe
08:44 - Cel mai în vârstă bărbat din lume a murit, cu puțin timp înainte să împlinească 113 ani. Cine îi va lua locul lui Saturnino de la Fuente Garcia
08:43 - O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens
08:38 - Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă