Sfaturile lui Antonio Conte pentru elevii săi de la Inter: „Raporturile sexuale nu trebuie să fie de lungă durată, trebuie să facă minimum efort posibil, așa că trebuie să stea sub partener”

Sfaturile lui Antonio Conte pentru elevii săi de la Inter: Raporturile sexuale nu trebuie să fie de lungă durată, trebuie să facă minimum efort posibil, așa că trebuie să stea sub partener
Foto: Hepta

Antonio Conte a oferit un interviu în care a detaliat cum pregătește echipa pentru a câștiga titlul în Serie A în acest sezon și ce sfaturi le dă fotbaliștilor de la Inter Milano pentru a fi în formă maximă.

„În perioada competițională, rapoturile sexuale nu trebuie să fie de lungă durată, trebuie să facă minimum efort posibil, așa că trebuie să stea sub partener”, a arătat Antonio Conte.

Acesta și-a detaliat viziunea asupra competiție drept una de luptă în care nu există loc de râs sau fericire.

„Competiția este o luptă, iar când trebuie să lupți nu ai niciun motiv de râs sau să fii fericit. Sunt foarte concentrat pe faptul că la final doar unul rămâne în picioare și fac tot posibilul ca echipa mea să fie aceea. Acesta este felul meu de a fi, iar lucrul ăsta mă va determina să îmi închei cariera repede, pentru că trăiesc totul prea intens, mă implic total”, a subliniat Antonio Conte.

Italianul a mai arătat că și-a impus de la începuturile carierei în antrenorat obiective cât mai îndrăznețe.

„Mi-am impus un obiectiv mare, chiar de la început, în următorii trei sau patru ani să ajung să antrenez un club mare, dacă nu aș fi reușit, m-aș fi lăsat de antrenorat. Oricum trebuie să merite. Mă întreb de multe ori dacă este corect să trăiesc atât de mult timp fără familia mea. Poți face multe lucruri în fotbal, dar nu trebuie să îți sacrifici familia”, a precizat antrenorul de la Inter.

Inter Milano este pe locul doi în clasamentul din Serie A, cu 31 de puncte, la o lungime distanță de liderul Juventus.

Urmăriți B1TV.ro și pe