Imagini HALUCINANTE! Copiii de 10 ani de la un club autohton ‘învaţă’ fotbal pe ritmuri de MANELE şi piese PORCOASE (FOTO, VIDEO)

Imagini HALUCINANTE! Copiii de 10 ani de la un club autohton 'învaţă' fotbal pe ritmuri de MANELE şi piese PORCOASE (FOTO, VIDEO)

Imagini virale cu copiii de la şcoala de fotbal Inter Galaxy. Micuţii au fost trimişi luni în cantonament, la Olăneşti, obiectivele clubului fiind: muncă, refacere, antrenamente și socializare.

Doar că pe drumul spre stagiul de pregătire, copiii de 9-10 ani s-au delectat cu lucruri mult mai… „plăcute”: ei s-au apucat să danseze în autocar şi să cânte manele, preferat fiind unul din hiturile lui Florin Salam.

De asemenea, pe pagina de Facebook a clubului au fost publicate imagini cu puştii jucându-se FIFA și dansând pe melodiile trupei 5Gang, unele care conțin versuri vulgare, potrivit gsp.ro.

„SOS! În cantități industriale / BOSS! Femeia ta îmi da târcoale / TOS! Aduc zahăr, clubu’ sare /Eu și echipa mea am ieșit la vânătoare. / Gagică-ta mă știe – am combinat-o mai demult / Am pus cashu’ pe masă și-a venit să o consult”, sunt versurile melodiei „SOS” a trupei 5Gang.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Cristian Scutariu / Facebook)

Ultima oră
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”