Cristian Tudor Popescu a făcut anunțul despre Simona Halep. Cum poate câștiga românca turneul de la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu a făcut anunțul despre Simona Halep. Cum poate câștiga românca turneul de la Roland Garros

Simona Halep are un parcurs execelent la Roland Garros, calificându-se în sferturi și reușind unele dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest an.

Jocul Simonei Halep a fost analizat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a dezvăluit detaliul care o poate face pe Halep câștigătoarea din acest an de la Roland Garros.

Cristian Tudor Popescu a precizat că este foarte bine pentru româncă faptul că face tot mai multe puncte cu primul serviciu.

”Și-a făcut un sistem la serviciu. Nu mai riscă primul serviciu. Nu servește foarte tare, servește mai moale puțin, dar are constanță pe primul serviciu și nu-i arată al doilea serviciu adversarei, pentru a fi atacată”, a declarat Cristian Tudor Popescu. Acesta a apreciat şi jocul ofensiv al Simonei: ”A deschis jocul prima, a luat inițiativa, ea a lovit în unghi prima și a câștigat de cele mai multe ori. A pus nu mai puțin de trei stop-uri cu dreapta, ceea ce e mult pentru Simona Halep, pentru că, de obicei, nu utilizează această lovitură. Toate au fost reușite de ea”, a spus la DigiSport.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia