Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, după 19 zile de izolare la domiciliu

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, după 19 zile de izolare la domiciliu
Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, a anunțat vineriClubul de fotbal Juventus Torino.Fotbalistul a fost diagnosticatcu coronavirus în urmă cu 19 zile, iar acum poate ieși din izolare.

“Cristiano Ronaldo a făcut un test Covid 19, test cu rezultat negativ. Jucătorul s-a vindecat după 19 zile şi nu mai trebuie să stea în carantină”, scrie presa internațională.

Fotbalistul, supărat că a ratat meciul de miercuri cu Barcelona

Cristiano Ronaldo și-a exprimat dezamăgirea că a ratat partida de miercuri împotriva Barcelonei, pe Instagram, unde a descris testele de tip PCR drept o „mizerie”. Criticat pentru reacția vehementă, el așters mesajul de pe rețelele sociale.

Superstarul portughezfost testat pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce se afla în campania de dueluri internaționale, alături de selecționata Portugaliei, și deja avea ceva probleme din cauza faptului că a încălcat protocoalele COVID-19 pentru a reveni în Italia.

Noile teste pe care le-a efectuat fotbalistul lui Juventus Torino au avut, de asemenea, rezultate pozitive, astfel că el a ratat – cel puțin pentru moment – șansa de a-și măsura din nou forțele cu Leo Messi, o sursă evidentă de dezamăgire pentru cel mai bun marcator în UEFA Champions League din toate timpurile. Potrivit AS, derapajaul lui Cristian Ronaldo nu ar putea rămâne fără consecințe într-o țară care a fost afectată puternic de pandemia de coronavirus. Vincenzo Spadafora, ministrul italian pentru sport, a fost un critic foarte vocal al acțiunilor făcute de portughez după primul test pozitiv, deși fotbalistul neagă că ar fi comis vreo neregulă.

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino cu o aeronavă adaptată din punct de vedere medical, după ce fusese testat pozitiv pentru COVID-19 înaintea unei partide cu Franța, și este în carantină încă de atunci. Atât Juventus, cât și portughezul sperau că testul de marți va fi o undă verde pentru întoarcerea sa pe gazon, dar această speranță nu s-a materializat.

Fără Cristiano Ronaldo în teren, Juventus Torino a pierdut partida cu FC Barcelona din a doua etapă a grupelor UEFA Champions League, scor 0-2, iar „Bătrâna Doamnă” a avut nu mai puțin de trei goluri anulate cu ajutorul VAR. Messi a reușit și el să înscrie în prelungirile partidei, iar catalanii conduc grupa, cu șase puncte. Echipa italiană este a doua, cu trei puncte, fiind urmată de Dynamo Kiev și Ferencvaros, ambele cu câte un punct.

Ultima oră
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății