CSU Craiova, eliminată și ea din Conference League într-o nouă seară catastrofală pentru fotbalul românesc

CSU Craiova, eliminată și ea din Conference League într-o nouă seară catastrofală pentru fotbalul românesc
Sursa foto: Facebook @ Universitatea Craiova

CSU Craiova nu a reușit să o învingă pe FK Laci nici în România, iar în turul din Albania pierduse cu 1-0, astfel că a devenit a treia echipă eliminată din Conference League din tot atâtea posibile în urma duelurilor disputate joi seară.

Tot astăzi, FCSB a fost eliminată de mai slab-cotata Șahtior Karagandy, care a învins-o la loviturile de departajare, iar Sepsi Sfântu Gheorghe a cedat, tot la penalty-uri, în fața lui Spartak Trnava.

CSU Craiova, eliminată și ea din Conference League

În urmă cu o săptămână, CSU Craiova a cedat în Albania, 1-0, deși avusese și ea câteva ocazii clare de a înscrie. La finalul partidei, Marinos Ouzounidis era demis de pe banca echipei, iar la câteva zile distană avea să fie instalat Laurențiu Reghecampf, un antrenor deja destul de galonat în Liga 1.

Cu toate acestea, mutarea n-a avut efectul așteptat – cel puțin nu pe plan european, unde clubul din Bănie nu a reușit să salveze orgoliul deja rănit al fotbalului românesc, care primise deja astăzi două lovituri – atât FCSB, cât și Sepsi Sfântu Gheorghe au fost eliminate din competiție, ambele la loviturile de departajare.

Deși Craiova avea nevoie de un gol pentru a egala situația la general, primele ocazii i-au aparținut lui KF Laci. Oltenii au redresat situația până la pauză și au fost aproape de deschiderea scorului, însă scorul a rămas neschimbat până la final.

Astfel, a treia clasată a ediției trecute de Liga 1 a încheiat dubla cu formația albaneză fără să înscrie vreun gol. KF Laci terminase ediția trecută a campionatului albanez pe poziția a patra.