Cu ce îl are la mână Cătălin Zmărăndescu pe Gigi Becali: „Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate”

Cu ce îl are la mână Cătălin Zmărăndescu pe Gigi Becali: „Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate”
Foto: Instagram/@catalinottozmarandescu

Cătălin Zmărăndescu a fost timp de 16 ani bodyguardul lui Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, sportivul a fost provocat de prezentatoare să facă dezvăluiri despre omul de afaceri, iar el a surprins cu declarațiile.

Cu ce îl are la mână Cătălin Zmărăndescu pe Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. Mai mult decât atât, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist.

Cu toate acestea el a devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguardul lui Gigi Becali, stând alături de el pe această poziție timp de 16 ani.

În presă s-a scris mereu că luptătorul Cătălin Zmărăndescu a rămas în relații foarte bune cu fostul lui șef, că nu l-a trădat niciodată, chiar dacă, la un moment dat a spus public: „Dacă deschid eu gura cad multe capete, nu doar al lui Gigi Becali”.

Recent, acesta a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, iar aceasta l-a întrebat „Cu ce îl aveți la mână pe Gigi Becali?”, iar Cătălin Zmărăndescu a spus: „Cu nimic! Cu absolut nimic. Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață”, potrivit Libertatea.

Ce relație are Cătălin Zmărăndescu cu Gigi Becali

În urmă cu ceva timp, în podcastul lui Damian Drăghici, Cătălin Zmărăndescu a povestit despre relația cu Gigi Becali, fostul lui șef. „Cu Gigi Becali a fost într-o altă viață. Îmi aduc mereu aminte cu plăcere prima perioadă cu Gigi Becali, când încă nu intrase în fotbal, în politică, era un om ca noi. Politica îi face pe oameni nu câini, ci hiene! El nu e un om rău, dar e influențabil, crede tot ceea ce i se spune, fără să verifice. I-am spus și lui, îmi place de Gigi Becali, ăla pe care l-am știut eu. «Ehehe, Gigi ăla s-a dus de mult!», mi-a răspuns”, a povestit Cătălin în timpul podcast-ului.

Și-a adus aminte și cum a ajuns să fie omul milionarului: „A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!». Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum”.

Urmăriți B1TV.ro și pe