Cu ce își ocupă timpul David Popovici în Ungaria, până la întoarcerea în țară. Imaginile postate pe rețelele de socializare

Cu ce își ocupă timpul David Popovici în Ungaria, până la întoarcerea în țară. Imaginile postate pe rețelele de socializare
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Lairys Laurent/ABACA

David Popovici a reușit să obțină aurul și la proba de 100 de metri liber, la Mondialele de Natație de la Budapesta. El intră în istoria natației mondiale, căci a reușit să obțină aurul și la proba de 200 de metri liber.

Acesta se va întoarce în țară duminică, iar până atunci mai petrece câteva zile împreună cu oamenii din staff-ul său în Ungaria.

Ce face David Popovici în Ungaria până la întoarcerea în țară

După finala de la 100 metri, David Popovici a profitat de timpul liber care i-a rămas și s-a plimbat cu trotineta prin Budapesta împreună cu antrenorii săi. Pe rețelele de socializare, înotătorul a postat o fotografie care surprinde acest moment, potrivit ziare.com.

Premierul Nicolae Ciucă a luat decizia ca David Popovici să fie recompensat cu suma de 1 milion de lei din fondul de rezervă al Guvernului, în urma performanțelor sportive la Campionatul Mondial de înot de la Budapesta.

Măsura a fost anunțată joi de premierul Ciucă, în cadrul unei declarații de presă în care a anunțat măsurile privind prețurile la carburanți.

Urmăriți B1TV.ro și pe