Dan Șucu, acționarul de la Rapid, discurs dur la adresa lui Sepsi: „O echipă subvenţionată din toate părţile. Nimic nu e sănătos acolo din punct de vedere economic”

Dan Șucu, acționarul de la Rapid, discurs dur la adresa lui Sepsi: „O echipă subvenţionată din toate părţile. Nimic nu e sănătos acolo din punct de vedere economic”
Dan Șucu, acționarul de la Rapid, discurs dur la adresa lui Sepsi: „O echipă subvenţionată din toate părţile. Nimic nu e sănătos acolo din punct de vedere economic”. Sursa: Hepta/ Hepta Syndicate

Acţionarul clubului FC Rapid, Dan Şucu, a susținut o conferință de presă la stadionul din Giulești. Acesta a transmis joi, că echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este subvenţionată din toate părţile.

Dan Șucu, discurs dur la adresa lui Sepsi

„Am luat de pe internet o hotărâre a Consiliului Municipal Sf Gheorghe, prin care s-a instituit un concept nou pentru a susţine la nivel local sportul de performanţă, nu cel de masă. Hotărârea este tipărită şi urcată pe internet, dar nu şi anexele. Nu ştiu exact care e sprijinul.

Oraşul pompează mulţi bani în echipă, nu are suficienţi bani, atunci va veni la bugetul federal şi va cere, UDMR va bate cu pumnul în masă, va spune că, nu ştiu, va ieşi de la guvernare, şi normal că li se vor da bani. Din taxele mele şi ale dumneavoastră veţi plăti salariile jucătorilor de la Sepsi.

Există ajutoare, subvenţii care se dau câtre diferite echipe, există o echipă Sepsi, subvenţionată din toate părţile. Nimic nu e sănătos acolo din punct de vedere economic.

Nu mi se pare normal ca un oraş precum Clujul, care are echpă cu stadion, cu suporteri, de ce să mai aibă nevoie de ajutor din partea comunităţii. Este un mod pentru Viktor Orban de a-şi câştiga voturi în Transilvania. Faptul că se face cu banii ungurilor e treaba lor, dar când se face şi cu banii mei, atunci e o problemă”, a declarat Dan Şucu la conferinţă de presă, citat de News.ro.

Acţionarul clubului FC Rapid este de părere că oamenii de afaceri implicaţi în fotbal văd doar ce câştigă, adică „mărunţis”, dar nu văd ce pierd.

La final, Dan Şucu i-a urat succes lui Sepsi în meciul cu Djurgarden, din turul 3 preliminar al Conference League: „Din punct de vedere sportiv le urez să învingă, nu am o problemă cu partea sportiva, acolo sunt de admirat. Altele sunt problemele pe care le semnalez eu.

Urmăriți B1TV.ro și pe