Dani Alves a fost transferat la altă închisoare. Care este motivul pentru care celebrul fotbalist a fost mutat

Dani Alves a fost transferat la altă închisoare. Care este motivul pentru care celebrul fotbalist a fost mutat
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Gerard Franco

Dani Alves a fost acuzat de viol și se află în arest preventiv de vineri.

Luni, acesta a fost transferat într-o închisoare de lângă Barcelona, cu celule mai mici, pentru a „garanta securitatea și conviețuirea normală” în cadrul centrului.

Dani Alves a fost transferat la altă închisoare

Fostul jucător al clubului mexican Pumas a fost dus vineri la închisoarea Brians 1, la aproximativ 40 de kilometri de marea metropolă catalană. Însă, pentru a asigura mai bine siguranța și buna funcționre a pavilioanelor penitenciarelor în care locuiesc deținuții, autoritățile penitenciare catalane au decis să îl transfeer pe jucătorul în vârstă de 39 de ani la închisoarea Brians 2, alăturată celei în care se afla până atunci, scrie ziare.com.

Închisoarea găzduiește mai mulți deținuți, dar în clădiri mai mici, cu o medie de 80 de deținuți pe unitate, comparativ cu aproximativ 200 la Bryans 1. Surse din penitenciar au remarcat că dimensiunea mai mică se potrivea mai bine pentru a găzdui deținuți de profil, cum ar fi Dani Alves, asigurându-se că nu au avut loc incidente la originea transferului.

Fotbalistul va împărți celula cu un alt deținut în următoarele zile

După ce a fost evaluat de agenții noului centru, Alves va împărți, în principiu, celula cu un alt deținut în următoarele zile. Alves este acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Contradicţiile din declaraţia jucătorului şi riscul de a fugi în străinătate au fost decisive în decizia judecătorului de a-l aresta preventiv, au afirmat surse care cunosc dosarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe