Darren Cahill a LĂSAT tenisul pentru FOTBAL! Este DIRECTORUL unei echipe

Darren Cahill a LĂSAT tenisul pentru FOTBAL! Este DIRECTORUL unei echipe

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a trecut de la un sport la altul. Acesta a fost cooptat în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide.

Darren Cahill este foarte entuziasmat pentru începerea acestui nou capitol din viața sa și a ținut să transmită un mesaj, transmite News.ro.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE AU PIERDUT LA POKER, S-AU DEZBRĂCAT COMPLET ȘI… CE PORUNCI FĂRĂ PERDEA AU PRIMIT! (FOTO NECENZURAT)

„Consider că pot adăuga o mare valoare conducerii clubului şi abia aştept să încep să mă implic. Nu am nicio îndoială că gruparea se îndreaptă în direcţia corectă, atât pe teren, cât şi în afara lui, şi este foarte captivant să fiu implicat în această calitate”, a spus fostul antrenor de tenis.

REPEDE CLICK AICI: SCANDAL URIAȘ! AU APĂRUT POZELE CU LIDIA BUBLE GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN E DISPERAT! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

La rândul său, clubul de fotbal a ținut să anunțe venirea lui Cahill în cadrul conducerii sale și să îi ofere o primire călduroasă.

REPEDE CLICK AICI: TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI! S-AU PUBLICAT POZELE CU RALUCA BĂDULESCU DEZBRĂCATĂ COMPLET! E CEVA… (FOTO FĂRĂ PREJUDECĂȚI)

„Darren Cahill s-a alăturat comitetului de directori al Port Adelaide Football Club, cu efect imediat.

REPEDE CLICK AICI: DANIELA S-A DEZBRĂCAT COMPLET LA 50 DE ANI… NICI ÎN VISELE TALE NU ÎȚI IMAGINAI CĂ ARATĂ AȘA… (POZE FIERBINȚI)

Cahill se alătură clubului după o strălucită carieră în tenisul profesionist, în care a câştigat 15 titluri ca jucător, şi i-a antrenat pe Andre Agassi, Lleyton Hewitt şi, cel mai recent, pe Simona Halep, toţi aceşti jucători devenind numărul 1 mondial. Bine ai venit, Darren”, a anunţat clubul.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE S-AU DEZBRĂCAT ȘI A ÎNCEPUT NEBUNIA… ALCOOLUL E DE VINĂ (GALERIE FOTO)