De ce nu își mai vorbesc Ovidiu Ioanițoaia și Andrei Vochin: „Oricine face asta e un trădător”

De ce nu își mai vorbesc Ovidiu Ioanițoaia și Andrei Vochin: „Oricine face asta e un trădător”
Ovidiu Ioanițoaia: "Faptul că n-a venit la mine să-mi spună: «Uite, dom'le, asta e situația, așa și așa». sursă foto: captură YT

Ovidiu Ioanițoaia, un veritabil reper în presa din România, a fost invitat în ediția a doua a podcastului „Profu’ de Sport” , realizat de redactorul-șef GSP Cătălin Țepelin.

Ovidiu Ioanițoaia spune că nu mai vorbește deloc cu Andrei Vochin

Directorul Gazetei Sporturilor a vorbit și despre ruperea relației cu Andrei Vochin, fost redactor-șef adjunct la Gazetă până în 2014, când a decis să plece la FRF.

Dialogul integral dintre Cătălin Țepelin și Ovidiu Ioanițoaia poate fi citit pe gsp.ro.

Ovidiu Ioanițoaia a spus despre relația lui cu Andrei Vochin: „Nu ne-am răcit, nu mai vorbim de atunci! Din punctul meu de vedere, mi se pare normal să fi reacționat așa. E clar că trebuie să ținem o distanță critică, pentru că nu mai suntem colegi, suntem pe poziții adverse, să spunem.

Unii sunt ziariști, alții sunt în Federație. Dar a fost, cumva, o chestie neașteptată. Nu pentru că a ales Federația, nu asta m-a deranjat foarte tare. Ci faptul că m-am înșelat sau m-a înșelat atunci când am crezut că îi place meseria asta. Pentru mine, oricine părăsește meseria de ziarist e un trădător! Pentru că nu există meserie mai frumoasă pe lume. Nu există!”

Ovidiun Ioanițoaia nu l-a iertat nici pentru faptul că nu s-a sfătuit cu el înainte să plece: „Faptul că n-a venit la mine să-mi spună: «Uite, dom’le, asta e situația, așa și așa».

El a spus: «Știți, am plecat». Ei, să fii sănătos! El nu este obligat să mă respecte pe mine, dar nici eu nu-s obligat să-l iubesc pe el. Poate greșesc eu, e posibil să greșesc. Eu, fiind atât de devotat acestei meserii, fiind robul ei, poate că judec exagerat. E posibil și asta.”

Urmăriți B1TV.ro și pe