Diana Șucu, partenera de viață a lui Dan Șucu, fascinată de Rapid: „Mă rog de el să mă ia la fiecare meci”

Diana Șucu, partenera de viață a lui Dan Șucu, fascinată de Rapid: „Mă rog de el să mă ia la fiecare meci”
Sursa Foto: Instagram/@sucudiana

În ciuda faptului că și-au propus accederea în playoff, giuleștenii ocupă poziția a treia după 18 etape, cu 33 de puncte acumulate.

Acest progres se datorează și lui Dan Șucu, iar soția sa îi asigură pe fanii alb-vișinii că prosperul om de afaceri materializează tot ce își propune în business, notează sport.ro.

Soția lui Dan Șucu este fascinată de Rapid

Diana Șucu nu a fost o mare amatoare de fotbal la viața ei. Pasiunea pentru acest sport i-a fost insuflată de cel cu care și-a unit destinele.

„Am fost prima dată la meci. Am fost ușor reticentă, după care, la al doilea meci, l-am rugat pe soțul meu să mă ia și tot așa. Și acum mă rog de el să mă ia la fiecare meci, iar el mă ia cu mare drag. Spune că îi port noroc.

Știu că Dan este extrem e implicat și mai știu că Dan pe ce pune mâna transformă în aur și sunt convins că o să facă o treabă foarte bună aici”, a declarat Diana Șucu, potrivit sursei citate.

Diana Șucu s-a implicat fără să vrea în fotbal

Se pare că frumoasa soție a lui Dan Șucu s-a implicat activ în fotbal, asta după ce băieții săi sunt legitimați la grupele de juniori ai Rapidului. Cu toate că inițial nu a dorit ca cei mici să îmbrățișeze acest sport, acum îi susține necondiționat.

„M-am împotrivit pentru că mi se pare un sport extrem de agresiv. Meciurile la care joacă copiii mei le trăiesc destul de intens”, a mai declarat Diana Șucu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:03 - Un gest pentru bătrânii uitați de toți, făcut de o jucătoare de tenis din România. Mesajul sportivei
17:53 - Imagini spactaculoase: Un urs, un lup şi o femelă râs alături de puii ei, surprinși în Parcul Natural Apuseni (VIDEO)
17:51 - Dan Vîlceanu spune că PSD „face mișto” de PNL: Bode și Ciucă sunt obligați să accepte orice, pentru că scandalul plagiatelor i-a vulnerabilizat / Campania de creșteri de taxe a venit de la PSD (VIDEO)
17:51 - Victime ale abuzurilor și sărăciei din România, sclavi în Europa: Povestea cumplită a unor români care muncesc doar pentru mâncare în Italia
17:21 - China își reconsideră politica asupra familiei tradiționale: Persoanele singure vor putea adopta oricâți copii doresc
17:20 - Strigatul disperat al unei mame din Sibiu. Femeia nu a putut să-și programeze fiica la Spitalul de Psihiatrie: „Până în aprilie lista cu programări e plină”
17:05 - E oficial: Victor Pițurcă și șeful Romarm, Gabriel Țuțu, reținuți de DNA în dosarul măștilor neconforme livrate Ministerului Apărării
16:53 - Liderul unui sindicat al polițiștilor și soția unui fost manager de spital, printre susținătorii doctoriței acuzată că lua șpagă de la suferinzii de cancer din Suceava
16:52 - Mircea Bravo pregătește încă o „bombă”! Când va apărea pe ecrane: „S-au dus niște negocieri dure acolo”
16:45 - Angajaților CE Oltenia nu li se recunosc condițiile grele de muncă. Lider de sindicat: Ministerul Muncii și Casa Națională de Pensii refuză să aplice legea. Colegi de-ai noștri mor cu legea-n mână (VIDEO)