E GATA! Se știu toate cele trei echipe retrogradate din Premier League! Vârful clasamentului rămâne încă NO MAN`S LAND

E GATA! Se știu toate cele trei echipe retrogradate din Premier League! Vârful clasamentului rămâne încă NO MAN`S LAND
foto: Pixabay

Penultima etapă din Premier League nici nu s-a terminat încă, că deja situația retrogradării în al doilea eșalon fotbalistic englez a fost tranșată. Cardiff, Fulham și Huddersfield sunt echipele care vor părăsi cea mai prestigioasă competiție sportivă din arhipelag.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! RUGĂCIUNI PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! INIMA A CEDAT LA SPITAL! IMAGINI ȘOCANTE (GALERIE FOTO)

Totuși, Fulham și Huddersfield aveau soarta pecetluită chiar și înaintea acestei etape, astfel că singurul dubiu era legat de locul al 18-lea, de care Cardiff încerca cu disperare să scape, în dauna lui Brighton. Ei, bine, Cardiff a cedat fără drept de apel în partida de acasă cu Crystal Palace, motiv pentru care echipa lui Florin Andone, care joacă mâine cu Arsenal, nu mai are nicio emoție în privința retrogradării.

ȘOC LA PRO TV! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! „S-A SINUCIS CU O STICLĂ!” IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Dacă în coada clasamentului lucrurile sunt deja clare, nu același lucru se poate spune și despre campioana acestei ediții de Premier League. Pentru cea mai importantă poziție din fotbalul englez încă se dă o luptă „pe viață și pe moarte”, între liderul City și urmăritoarea Liverpool, care sunt despărțite de doar două puncte. Celelalte locuri de Liga Campionilor sunt și ele disputate acerb de Tottenham, Chelsea, Arsenal și United.

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins în fapt cu MARIA CÂRNECI! Asta e prea de tot (GALERIE FOTO)

Ultima oră
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)