E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG îl ia pentrui cinci  sezoane

E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG îl ia pentrui cinci  sezoane

Paris Saint-Germain a înregistrat la liga franceză transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucător din lume, anunță rmcsport.fr. Potrivit L'Equipe, citat de HotNews, Neymar va semna joi seară un contract pe cinci sezoane cu Paris Saint-Germain.

"Ireal! PSG a transformat un vis în realitate. L-a adus pe Neymar pentru 222 de milioane de euro (plus taxe), sumă ce a pulverizat transferul lui Paul Pogba la Manchester United vara trecută, pentru 105 milioane de euro", scrie rmcsport.fr.

L'Equipe subliniază că Neymar va ajunge joi seară la Paris, urmând să fie cazat la hotelul Royal Monceau, unde stă și Antero Henrique, director sportiv al PSG, cel care a avut un rol important la aducerea brazilianului la echipa franceză.

După Pogba, cei mai scumpi fotbaliști sunt Gareth Bale, transferat de la Tottenham la Real pentru 101 milioane de euro, Cristiano Ronaldo (94 milioane de euro de la Manchester United la Real Madrid) și Gonzalo Higuain (90 milioane de euro de la Napoli la Juventus).