Emoţii pentru Ianis Hagi. Avionul în care se afla a suferit un accident, în zbor!

Emoţii pentru Ianis Hagi. Avionul în care se afla a suferit un accident, în zbor!
Foto: Hepta - Zuma Press / Virginie Lefour

Emoţii pentru Ianis Hagi la revenirea în Scoţia, după ce a participat cu naţionala României la dubla Islanda – Lichtenstein, când tricolorii au ratat calificarea la CM 2022. Avionul care trebuia să plece dinspre Londra spre Glasgow a fost nevoit să-și amâne zborul.

Aparatul de zbor a lovit mai mulți peruși la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Heathrow, iar pilotul a decis să întoarcă aeronava. Inițial, s-a dorit ca zborul spre Glasgow să fie efectuat cu altă aeronavă, însă în cele din urmă Ianis a plecat spre Scoția cu același aparat de zbor, având însă o întârziere de câteva ore.

Ianis Hagi, liderul României

Mirel Rădoi crede că naționala trebuie construită în jurul lui Vlad Chiricheș, dar Ianis Hagi se erijează din ce în ce mai mult în poziția de jucător exponențial al noii generații.

Chiricheș este liderul din punctul meu de vedere, el este jucătorul care trebuie să continue la echipa naţională şi totul trebuie să se construiască în jurul lui. Atât ca sportiv, cât şi ca om”, a precizat Rădoi. Ianis Hagi (23 de ani), 23 de selecții și două goluri, a fost singurul care a ieșit la rampă pe teren în meciul de tristă amintire cu Islanda, apoi la declarații.

Acest grup are mentalitate de învingător. Cred că naţionala este pe un trend ascendent. Vom trăi momente mult mai frumoase. Suntem tineri. Eu am 23 de ani, sunt alţii care au 19 sau 15, avem o generaţie talentată, am demonstrat-o cu vârf şi îndesat. Acum rămâne de văzut ce vom face„, a spus fiul lui Gică Hagi.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană