Este oficial: Radu Drăgușin a semnat prelungirea contractului cu Juventus Torino

Este oficial: Radu Drăgușin a semnat prelungirea contractului cu Juventus Torino

Vești bune pentru Radu Drăgușin și microbiștii români. Fundașul central de la Juventus Torino a semnat prelungirea contractului cu „Bătrâna Doamnă”, după luni de zile în care a planat incertitudinea. În cele din urmă, Juve a făcut anunțul pe site-ul oficial.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a semnat un contract valabil până în anul 2025.

„(…) Forța, siguranța și puternica personalitate sunt doar trebui dintre caracteristicile care l-au ajutat pe Radu Drăgușin să crească exponențial în ultimele sezoane. De când a ajuns la Juventus, în 2018, drumul său a fost într-o continuă evoluție (…).

Astfel, povestea lui Drăgușin continuă alături de Juve. Felicitări, Radu! Ne vedem pe teren!”.

Radu Drăgușin, considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume

Radu Drăgușin este cel de-al doilea român care evoluează la Juventus. Primul a fost Adrian Mutu. Înainte de a semna prelungirea, timp de luni buni, s-a scris în presa internațională despre faptul că fundașul român a fost curtat de Crystal Palace, Leipzig, Tottenham și Newcastle.

Internaționalul de la U21 a bifat doar câteva minute la Europeanul de tineret, în ultimul meci, sub comanda lui Adi Mutu, pentru că titularul Pașcanu se accidentase. În ciuda acestui fapt, Drăgușin este inclus în mai multe topuri care prezintă cei mai promițători tineri fotbaliști din lume. Goal.com de exemplu, l-a trecut pe locul 45.