Familia Mititelu vinde U Craiova 1948. „În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce e aici, zici că am omorât pe cineva”

Familia Mititelu vinde U Craiova 1948. „În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce e aici, zici că am omorât pe cineva”
Captură Video - Football Recorder / YouTube

Familia Mititelu a decis să renunțe la echipa U Craiova 1948. După eșecul cu FC Voluntari, Galeria U Craiova 1948 i-a cerut lui Adrian Mititelu să vândă echipa. „În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil”, a spus Mititelu Jr..

Mititelu vinde U Craiova 1948

„Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!”, a spus Mititelu Jr., potrivit digisport.ro.

El s-a plâns apoi că a investit 10 milioane de euro, iar lumea tot pe el îl înjură: „Toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț”.

Mititelu Jr. a mai susținut că, dat fiind că tatăl său e în închisoare și „riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal”, el a decis că e spre binele familiei să vândă clubul.

Galeria U Craiova 1948 i-a cerut lui Mititelu să vândă echipa

Suporterii U Craiova 1948 i-au cerut lui Mititelu să vândă echipa după ce aceasta a pierdut în fața FC Voluntari, scor 0 – 2. FC Voluntari a ajuns astfel pe podiumul Ligii 1, în vreme ce formația din Bănie e abia pe locul 14.

„De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea noastră!

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie, brutarul psihopat, îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa!”, a transmis Peluza Sud, pe Facebook.