Final de turneu pentru Marius Copil la Dubai: Românul a fost eliminat de Lucas Pouille în optimi

Final de turneu pentru Marius Copil la Dubai: Românul a fost eliminat de Lucas Pouille în optimi

Marius Copil a pierdut miercuri meciul disputat în optimile turneului ATP de la Dubai. Românul a fost eliminat cu 1-6 4-6 cu numărul 15 mondial și favoritul 7 al turneului, Lucas Pouille, în mai puțin de o oră.

Prezența în optimi reprezintă cea mai bună performanță a lui Marius Copil în 2017 într-un turneu ATP și marchează o lună februarie cu rezultate foarte bune pentru român, acesta ajungând până în sferturile turneului Challenger de la Budapesta, și calificându-se pe tabloul principal în turneele ATP 500 de la Rotterdam și Dubai.

Tot miercuri, a fost eliminat și Florin Mergea din proba de dublu. Echipa formată din român și Viktor Troicki pierzând 3-6 4-6 cu Rohann Bopanna și Marcin Matkowski.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu